DESPRE NOI

Noi suntem experții siguranței de 15 ani.
Emamut este o afacere privată înființată în 2010. Activitatea noastră principală constă în instalarea și întreținerea sistemelor de securitate (sisteme de alarmă, supraveghere video și sisteme de acces). În plus, instalăm cablaje structurate (rețele de date, voce și sonorizare), rețele de date wireless (Wi-Fi), precum și sisteme de interfonie și videointerfonie (pentru case, apartamente și blocuri) și sisteme de detectare și semnalizare incendiu.
Fiecare proiect este analizat separat de către specialiștii noștri. Oferim fiecărui client cea mai potrivită soluție, luând în considerare caracteristicile locației, solicitările beneficiarului și bugetul disponibil. Pentru asigurarea funcționării optime a sistemelor instalate, oferim servicii de mentenanță și service atât în perioada de garanție, cât și post-garanție. Ne adresăm unei game largi de clienți, de la persoane fizice până la companii multinaționale și unități publice.
Prin profesionalismul și fiabilitatea noastră, câștigăm încrederea clienților și oferim servicii de înaltă calitate la prețuri accesibile. Suntem mândri că în ultimii 15 ani, peste 500 de clienți ne-au ales pe noi. Abordăm fiecare casă, clădire și proiect cu muncă precisă și profesionalism de înaltă calitate. Suntem de încredere și nu ne jucăm cu siguranța oamenilor. Clienții noștri se bazează pe noi, iar noi nu le dezamăgim.

CE NE DIFERENȚIAZĂ?

VITEZĂ

Ne străduim întotdeauna să reacționăm rapid și eficient la întrebările și nevoile clienților noștri. Echipa noastră de servicii pentru clienți este pregătită să ofere ajutor imediat și să asigure o experiență fluidă pentru clienți.

Fiabilitate

Prin serviciile noastre regulate de întreținere și service, asigurăm funcționarea fiabilă a sistemelor de securitate, astfel încât clienții să se simtă în siguranță. Ne ținem de cuvânt.

Comunicare eficientă

Comunicăm în mod transparent și eficient pentru a înțelege în mod precis nevoile clienților noștri.

Flexibilitate

Abordarea noastră flexibilă ne permite să răspundem rapid și eficient la cerințele individuale, asigurând satisfacția clienților.

Dacă:

  • Vrei să apleci capul pe pernă știind că locuința ta este în siguranță atunci când ești acasă sau când ești plecat
  • Vrei să instalezi un sistem de securitate de încredere în casa ta sau biroul tău,
  • Vrei să lucrezi strict cu profesioniști de încredere care au experiență vastă în domeniu și fac muncă precisă și asumă responsabilitate pe termen lung

Atunci nu mai pierde timpul căutând noi și noi companii de încredere. Contactează-ne pentru o consultare și află cum te putem ajuta să-ți asiguri siguranța și să trăiești liniștit în fiecare zi

Cere ofertă de preț!