logo

SC Emamut SRL

Bine aţi venit pe site-ul companiei Emamut SRL!

Prin acest site dorim să vă prezentăm pe scurt activitatea noastră, cine suntem, serviciile pe care le oferim.

Dat fiind faptul că suntem cu toţii diferiţi şi nevoile noastre sunt diferite. Astfel fiecare proiect este analizat separat de specialiștii noștri şi încearcăm să oferim soluţia cea mai potrivită fiecărui client, bazat pe caracteristicile locatiei, solicitările beneficiarului și a bugetului disponibil.

Emamut SRL este o companie românească privată, fondată în anul 2010. Firma are ca activitate principală instalarea şi întreţinerea sistemelor de securitate (sisteme de antiefracţie, supraveghere video şi control acces). Pe lângă acestea, executam cablaje structurate (reţele de date, voce şi sonorizare), reţele de date fără fir (Wi-Fi), sisteme de interfonie şi videointerfonie (pentru vile, case şi blocuri).

Pentru o funcţionare optimă a sistemelor instalate, oferim servicii de mentenanţă şi service în timpul garanţiei şi postgaranţie.

Ne adresăm unei game largi de clienţi, începând de la persoane fizice până la companii multinaţionale şi nu numai.

Prin profesionalismul şi seriozitatea noastră câştigăm încrederea clientului şi oferim servicii de înaltă calitate la preţuri accesibile.

 

SC Emamut SRL vă oferă servicii de calitate în următoarele domenii:

 

videoSisteme de supraveghere video HD, analogic și IP

Supravegherea video este una dintre cele mai utilizate modalităţi de securitate care are o aplicabilitate foarte largă. De la magazine mici, până la depozite imense sau hăli de producţie, un sistem de supraveghere eficient este util pentru a monitoriza eventualele furturi sau distrugeri, erori umane intenţionate sau neintenţionate. Datorită gradului ridicat de dezvoltare a reţelelor de calculatoare şi a internetului, operarea sistemului de supraveghere de la distanţă este un lucru simplu şi facil, fiind la îndemâna personanului firmei sau a conducerii.

Sistemul de supraveghere video este alcătuit din:
- Unitate de înregistrare (DVR sau NVR)
- Camere de supraveghere (de interior sau exterior, analogic sau IP, cu lentilă fixă sau variofocală, de tip dome, box, waterproof sau PTZ, camera LPR – License Plate Recognition, etc )
- Sursă neintreruptibilă (în caz de pană de curent sistemul funcţionează în continuu)
- Monitor sau televizor (pentru monitorizarea evenimentelor)
- Accesorii (proiector infrarosu, surse de alimentare, video baloon, etc)

 

Sisteme de alarmă cu și fără firalarma

Sistemele antiefracţie sau de alarmare au o importanţă deosebită în protejarea locuinţei, biroului şi a valorilor Dvs. În zilele noastre, un sistem de alarmă este absolut necesar pentru a preveni neplăcerile cauzate de o eventuală spargere sau pătrundere nedorită în locuinţa, curtea Dvs, sau în orice zonă pe care doriţi să o protejaţi.

Sistemul de alarmă este compus din:
- Centrală de alarmă (pe fir, fără fir sau mixt)
- Tastatură (pe fir sau fără fir)
- Senzori (senzor de mişcare pe fir sau fără fir, contact magnetic de deschidere uşă, senzor de spargere geam, barieră IR pentru protecţie perimetrală, etc)
- Elemente de alarmare (sirenă interioară şi exterioară)
- Alte accesorii (telecomandă, comunicator GSM, module de expansiune, module vocale, etc)

 

reteleRețele date / voce / TV / Wi-Fi

Compania Emamut oferă servicii de proiectare și executare rețele de date și voce Cat.5e și Cat.6e, instalare elemente pasive (prize date și telefonie, rack, patch panel, etc) și active (switch, router, etc).

Cablarea structurată reprezintă un set de standarde ce determină modalitatea de instalare a cablurilor ce întră în componența rețelelor de date sau voce din centre de calcul, birouri sau clădiri. Aceste standarde determină modul de cablare în formație 'stea', în care toate prizele de date sunt conectate la un patch panel central (montat, de obicei, într-un rack de 19 țoli), de unde poate fi determinat exact modul în care vor fi utilizate aceste conexiuni. Fiecare priză poate fi legată (prin intermediul patch-panel-ului) la un comutator de rețea (switch) montat în același rack, sau la un patch panel cu rol de bridge către un sistem telefonic PBX, realizându-se astfel conexiunea la un port de voce (Sursă: Wikipedia).

Rețelele fără fir sunt rețele de aparate și dispozitive interconectate prin unde radio, infraroșii și alte metode fără fir (în engleză: wireless network). În ultimii ani ele au cunoscut o dezvoltare semnificativă pe plan mondial, reprezentând o soluție alternativă la legăturile cu fir (electric, din fibră optică și altele). Conexiunile fără fir devin tot mai populare, deoarece ele rezolvă probleme ce apar în cazul când avem multe cabluri, conectate la multe dispozitive. Tehnologiile moderne fără fir pot interconecta echipamentele (sau și rețelele locale, LAN-urile) la distanțe mici, dar și la distanțe mari (Sursă: Wikipedia).

 

Control acces / pontajacces

Sistemul de control acces are rolul de a restricționa, monitoriza și controla accesul personalului într-o locație. Accesul se poate realiza pe baza cartelei sau a tag-ului RFID, a codului de acces sau a amprentei.

Sistemul de control acces este compus din:
- Centrală control acces cu acumulator tampon
- Cititor card magnetic / cititor RFID / cititor biometric / tastatură
- Yală electromagnetică / bolț electromagnetic / electromagnet forță
- Accesorii (buton cerere ieșire, amortizor hidraulic, software control acces, etc)

 

interfonInterfoane / videointerfoane pentru case, vile și blocuri

Interfonul sau videointerfonul este sistemul primar de securitate a imobilului Dvs. Accesul se realizează pe baza identificării vizuale sau vocale. Acest sistem trebuie sa fie o barieră pentru cei nepoftiți și un element sporit de confort pentru proprietar / utilizator.

Sistemul este alcătuit din post exterior, post interior (unul sau mai multe), sursa de alimentare și yală electromagnetică / electromagnet de forță / bolț electromagnetic.

 

Sisteme de detecție în caz de incendiuincendiu

Un sistem de detectie, semnalizare și avertizare incendiu este o instalație cu rol de protecție, având scopul de a detecta și semnaliza în cât mai scurt timp posibil apariția unui început de incendiu în spatiile protejate, precum și acela de a alarma personalul, echipele de pompieri și oricare altă categorie de persoane aflate în zonă care pot ajuta la stingerea incendiului și la limitarea efectelor acestuia.

Sistemele antiincendiu conțin echipamentele de detectie incendiu și avertizare cu ajutorul semnalelor venite de la detectorii de fum, de temperatura și de la butoanele de averizare manuală a incendiului.

 

consultantaConsultanță de specialitate

Emamut SRL oferă mai mult decât echipamente performante, tehnologii de ultima generație sau sisteme integrate. Compania noastră propune, prin intermediul propriilor specialiști și a unei echipe existente de colaboratori externi, soluții complete. Soluții complete ce includ servicii de consultanță, implementare şi suport.

Găsirea soluției optime care să răspundă nevoilor dumneavoastră, în funcție de cerințele formulate, de resursele avute la dispoziție este și preocuparea noastră. Specialiștii noștri elaborează studii de fezabilitate ce acoperă atât partea tehnică a proiectului, cât şi un plan financiar care analizează bugetul de investiții. Buget necesar implementării sistemelor alese.

 

Servicii de Mentenanțămentenanta

Serviciile de mentenanță sunt operațiuni efectuate cu scop preventiv sau curativ în vederea funcționării sistemelor la valorile normale. Un sistem cu defecțiuni este un sistem inutil. Specialiștii noștri monitorizează și verifică funcționalitatea sistemelor pentru a reduce probabilitatea de defectare și intervin în caz de probleme pentru a remedia situația cât mai repede.

Asigurăm mentenanță în timpul și după depășirea perioadei de garanție, atât pentru sistemele instalate de noi, cât și pentru sistemele instalate de alte firme.

 


Firmă autorizată IGPR și IGSU!

certificat IGPR

certificat IGSU


 

Oportunități de angajare

Suntem permanent în căutare de noi colegi în departamentul tehnic.

Cerințe:
- Studii medii (minim 12 clase, profil tehnic / electric / informatic)
- Abilități de comunicare, capacitate de organizare;
- Abilitate de a lucra în echipă, responsabilitate;
- Disponibilate la deplasări;
- Lucru la înălțime;
- Fără cazier judiciar.
Prezintă avantaj: posesor permis de conducere categoria B.

Sarcini:
- Realizarea cablajului și a traseelor pentru sistemele de securitate instalate;
- Montarea și configurarea echipamentelor;
- Punere în funcțiune a sistemelor instalate;
- Service și mentenanța la clienții firmei;
- Întocmirea documentațiilor tehnice aferente lucrărilor executate.

Ofertă:
- Salariu atractiv, în funcție de nivelul de implicare, performanță și rezultate;
- Tichete de masă;
- Cursuri de formare profesională
- Posibilități de promovare și dezvoltare profesională continuă.

Te așteptăm în echipa noastră!


 

Pentru informații suplimentare și oferte contactați-ne cu încredere!

+40 735 777 296

+40 770 803 403

contact@emamut.ro

tehnic@emamut.ro

Program de lucru:

Luni-Vineri: 08:00 - 16:00

Sâmbătă-Duminică: închis

Adresa: str. Horea nr. 26, Salonta, jud. Bihor

harta